Sponsra oss

Sponsra Kräcklingebygdens Vänner

Kräcklingebygdens Vänner är nu inne på sitt andra verksamhetsår. Det första gick över förväntan med många välbesökta arrangemang. Föreningen har ett stort stöd hos bygdens invånare. Vi har en stor medlemsanslutning och det är många som vill vara med och arbeta ideellt för Kräcklingebygdens Vänner så att vi kan ha Kräcklingegården som en samlingspunkt i bygden.

Företag kan inte vara medlemmar i föreningen men kan istället stötta genom sponsring. Företag som sponsrar Kräcklingbygdens Vänner med minst 1000 kr uppmärksammas genom att vi sätter upp en tavla med företagets namn och logotype på en vägg i övre hallen.  Man får även sin logga på hemsidan med länk till företagets hemsida. Sponsrande företag får rabatt vid hyra av Kräcklingegården. Sponsring kan i första hand ske med pengar men också med tjänster som Kräcklingebygdens Vänner har behov av.

Vill ditt företag göra en insats för bygden genom att sponsra Kräcklingebygdens Vänner tar du kontakt med undertecknad på telefon 070-312 16 33 eller e-post kjell.widner@telia.com.

Som privatperson kan du också stödja Kräcklingebygdens Vänner genom att ge en krona om dagen, d v s 365 kr per år. Då får du ditt namn på en tavla. Sätt in pengarna på Kräcklingebygdens Vänners bankgironummer 523-7342. Glöm inte ange ditt namn!

Kjell Widner
Ordförande

Sponsra oss was last modified: april 8th, 2015 by lasse